Vacature voor verzorgenden IG


Op zoek naar een leuke baan in de ouderenzorg in Nederland? Is het uw passie om te zorgen voor ouderen en revaliderende patiënten die zorg nodig hebben? We zijn op zoek naar meerdere gediplomeerde verzorgenden IG (verzorgenden individuele gezondheidszorg) voor verschillende verpleeghuizen in Nederland voor 24 tot 36 uur per week. We zijn op zoek naar werknemers voor onze klanten zoals De Wever in Tilburg, ZorgSpectrum in Nieuwegein en WelThuis in Gouda, Schoonhoven, Bergambacht, Stolwijk.


Vragen?

Wilt u meer weten over werken als verzorgende IG, of heeft u vragen over de vacature of de zorgorganisaties? U kunt ons een e-mail sturen. We zullen zo snel mogelijk reageren.

recruitment@avanttalentgroup.com

Vacatures in Tilburg, Nieuwegein, Schoonhoven, Bergambacht, Stolwijk en Gouda

Voor De Wever in Tilburg zijn er vacatures bij de verpleeghuizen Damast (3 posities), De Hazelaar (3 posities), Notre Dame (2 posities), Joannes Zwijsen (3 posities) allemaal voor 24 tot 36 uur per week volgens het rooster.

Meer info ook via https://werkenbijdewever.nl/

Voor WelThuis zijn er vacatures bij de verpleeghuizen Borchleen in Schoonhoven (2 posities), De Bovenberghe in Schoonhoven (3 posities), De Westerweeren in Bergambacht (2 posities), Wilgenhoven in Stolwijk (2 posities), Olympiadehuis in Gouda (2 posities ) allemaal 24 tot 36 uur per week volgens het rooster.

Meer info ook via https://www.werkenbijwelthuis.nl/

Voor ZorgSpectrum in Nieuwegein en Houten zijn er openstaande vacatures in de verpleeghuizen De Geinsche Hof (3 posities), De Dichter (2 posities), Houtens Erf (2 posities) en Vreeswijk (2 posities) voor 24 tot 36 uur per week. naar het rooster.

Meer info ook via https://www.zorgspectrum.nl/

Hoe is het werk?

Verpleeghuizen bieden residentiële zorg voor ouderen of gehandicapten. Verpleeghuizen worden gebruikt door mensen die niet in een ziekenhuis hoeven te liggen, maar thuis niet kunnen worden verzorgd. Als verzorgende IG werk je in laag- tot middel-complexe zorgsituaties die voorspelbaar en niet levensbedreigend zijn. Activiteiten worden uitgevoerd binnen richtlijnen en protocollen, binnen de grenzen van de competentie en in overeenstemming met de afspraken in het zorgplan van de patiënt. Er wordt van je verwacht dat je zowel in teamverband als zelfstandig werkt. Het werk kan bestaan uit technisch verpleegkundig werk en voor een groot deel de basis zorgactiviteiten, ook wel activiteiten van het dagelijks leven genoemd, helpen bij het baden en aankleden van bewoners, het helpen van bewoners met maaltijden, hetzij serveren of voeden, overbrengen van en naar het bed of de rolstoel, bedden opmaken en schoonmaken, assisteren bij toiletbezoek.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar gemotiveerde en gekwalificeerde verzorgenden IG. We zijn op zoek naar sollicitanten die aan de volgende functie-eisen voldoen:Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Om te solliciteren, stuur uw up to date cv inclusief motivatiebrief in het Nederlands of Engels en een bewijs dat u aan de beroeps- / diplomavereisten voldoet naar recruitmente@avanttalentgroup.com

Taal cursus Nederlands

Als u de Nederlandse taal niet of onvoldoende spreekt, kunnen wij u een taaltraining geven. Het doel van de taaltraining is om je beheersing van de Nederlandse taal vloeiend te krijgen. De lessen zijn dagelijks van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op de beginnersniveaus (A1 en A2) leer je algemeen Nederlands. Vanaf niveau B1 is de cursus gericht op de taal zoals die in de verpleegkundige praktijk wordt gebruikt. De meeste lessen worden virtueel gegeven via videoconferentiesoftware. Elke 4 weken zijn er lessen van 3 tot 5 aaneengesloten dagen in Tilburg. Als je nog in het buitenland woont, hebben we de mogelijkheid om alle lessen online te volgen. De taaltraining duurt in totaal ongeveer 8 maanden. De startdatum wordt samen met jou en andere deelnemers bepaald en is zo snel mogelijk. We sponsoren alle trainingen op voorwaarde dat je de bovenstaande functie uitvoert nadat je de training hebt voltooid en het totale contract 3 jaar is. Wil je hier meer informatie over, neem dan gerust contact met ons op!

Vacature voor verzorgenden IG

Op zoek naar een leuke baan in de ouderenzorg in Nederland? Is het uw passie om te zorgen voor ouderen en revaliderende patiënten die zorg nodig hebben? We zijn op zoek naar meerdere gediplomeerde verzorgenden IG

Reageer op de vacature voor verzorgenden IG bij een van de zorgorganisaties


Stuur uw cv naar recruitment@avanttalentgroup.comCan we do something for you?

We will respond as soon as possible.